Τιμές / Πληροφοριές

Πόσο στοιχίζει η κατασκευή του ηλεκτρονικού μου καταστήματος;

Το κόστος κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος ανέρχεται στα 700 ευρώ.

 • Μόλις ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας θα σας ζητηθεί να εξοφλήσετε τo ποσό των 200 ευρώ ως προκαταβολή.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσα σε 7-15 εργάσιμες ημέρες θα έχετε online το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα εξοφλείτε και το υπόλοιπο ποσό και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να καταχωρείτε προϊόντα στο νέο σας eshop!
 • Τι τρόπους πληρωμής δέχεστε;

  Μπορείτε να μας εξοφλήσετε με τους εξής τρόπους: Πιστωτική κάρτα, PayPal, Κατάθεση σε τράπεζα.

  Ειδίκα για τη κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
  Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 200 ευρώ σε έναν απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες με αιτιολόγηση το όνομα της εταιρείας σας.
  Στη συνέχεια πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεση μέσω email ή απο τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή μέσω τηλεφώνου.
  Μετά τη πάροδο των 3 εργάσιμων ημερών εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει για την κατάθεση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

  Απο τη στιγμή που θα ολοκληρώσω τη πληρωμή πότε θα έχω online το eshop μου;

  Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσα σε 7-15 εργάσιμες ημέρες θα έχετε online το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο για να καταχωρήσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων και να ξεκινήσετε πωλήσεις μέσω internet!

  Ποιά διεύθυνση θα έχει το eshop μου;

  Το όνομα του eshop σας που επιλέγετε κατα τη διαδικασία παραγγελίας θα είναι της μορφή myshop.webcompany.gr. Ωστόσο στη διαδικασία παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο όνομα χώρου (domain name) που έχετε ήδη ώστε να δείχνει και αυτό στο eshop σας. Μπορείτε επίσης ανα πάσα στιγμή να αγοράσετε κάποιο όνομα της επιλογής σας εδώ και να μας ζητήσετε να το συνδέσουμε με το eshop σας.

  Τι χαρακτηριστικά θα έχει το eshop μου;

  Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα κατασκευαστεί παρέχοντάς σας όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου eshop (πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, προσφορές, ενημέρωση πελατών, αναλυτικά στατιστικά πωλήσεων και άλλα πολλά).
  Μέσα απο το σύστημα διαχείρισης μπορείτε να ρυθμίσετε πάρα πολλές παραμέτρους ώστε το eshop σας να ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

  Δείτε μία online επίδειξη του συστήματός διαχείρισης και το αντίστoιχο eshop εδώ.

  Για να δέχεστε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών στο eshop σας. Παρέχουμε δωρεάν την ενσωμάτωση του συστήματος της Eurobank. Για να χρησιμοποιείσετε το σύστημα οποιασδήποτε άλλης τράπεζας θα υπάρξει ένα μικρό κόστος για την εγκατάσταση ανάλογα με την τράπεζα που θα επιλέξετε.

  Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

  Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.
  Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας μπορείτε να τα βρείτε εδώ


  Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

  Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0